26 Ağustos 2014 Salı

Şarlatan Yönetici Zeinarda

Bu kadın hakkında aslında birçok kişi bilgi sahibi bu bilgiler kulaktan kulağa yayılıyor ama bilmeyenler için tamam gerçek bilgilerle buraya yazıyorum.Yönetici olduğu sitelerin sahibi sahtekar şarlatan medyum burak ın yalakası ve işbirlikçisi bu kadın 60 yaşlarında bir moruktur.Tam bir alkoliktir neredeyse her gece içer gerçek ismi ise Hülya dır.Yaşının bukadar büyük olmasına rağmen malesef hala şarlatanlık peşindedir nede olsa din iman Allah korkusu yok.

Ortağı ve işbirlikçisi olan sitelerin sahibi sahtekar medyum burak ın dolandırdığı kişilerin yazılarını internette bulabilirsiniz.Bizde buradan detaylıca yazacağız.

Bu kadını kocası terketmiştir hemde hizmetçisi yüzünden kocasına büyü yapmak için konu ararken hiçbir şey bilmediği halde şimdi bazı sitelerde yöneticilik yapıyor,bizim insanlarımız biraz cahil olduğu için bu kadını ilim sahibi gibi görüyorlar oysa zamanla herkes bu şarlatan kadının gerçek yüzünü görüyor er yada geç,ve gerçek yüzünü görüp doğruyu söyleyenleri hemen siteden atıyorlar

Allah C.C. herşeyi önceden bilen görendir bu kadınında şuan yaptığı şarlatanlıkları önceden bildiği için belkide bu dünyada cezasını erken vermiştir.Evlat acısıda yaşıyan çocuğu ölen bu kadının şuan ne kocası nede çocuğu vardır

Sitelerinde yardımsever ve bilgi birisi olarak görünmeye çalışsada aslında hiçbirşey bilmeyen arkada planda ahlaksızlıkta sınır tanımayan biridir,üzerlerinde kaç insanın ahı ve bedduası vardır Allah bilir.

Tek amacı sahtekar şarlatan medyum burağa para kazandırmaktır.Bunun için güzel dinimizi kullanıyorlar malesef.Keşke sonlarının cehennem çukuru olduğunu bilselerdi.

Bu kadının özel ve aile hayatına dair tüm bilgileri mevcuttur şarlatanlıklarına devam ettikleri sürece  bilgileri önce adli kurumlara sonrada buradan herkese herkese ulaşacaktır.

Ayrıca sitelerin sahibi olan medyum burak ve siteleri hakkında tüm bilgiler diğer konularımızda mevcuttur onlarıda okuyunuz.

Yasal bağlantılar kullanılarak bu şarlataların hak ettikleri cezaları almaları için herşey yapılacaktır.Yaptıklara dine nede yasalara uygundur.