26 Ağustos 2014 Salı

Lahutiye.com Gerçeği

Şarlatan yuvası olan lahutiye.com hakkında tüm gerçekleri buradan öğrenin.Sitede bulunan reklamdan anlayacağınız üzere medyum burak denen sahtekar medyuma ait bir ticarethanedir bu sitede.Sahibi olan medyum burak ın insanları nasıl kandırdığını dolandırdığını daha önceki yazıdada belirtmiştim.İşbirlikçileri yani yalakalarıda site yönetimindedir.

Dinimizi dahada önemlisi Allah ın adını kullanarak insanları kandıran bu şarlatanların belası çok yakındır.Site yönetiminde bulunan zeiarda isimli ahlaksız sahtekar kadının tüm gerçeklerini diğer başlıkta yazdım.
Ne din nede ilim adına hiçbirşey bilmeyen bu zavallılar saçma sapan uyduruk ve çalıntı bilgilerle insanlara kendinilerini bir haltmış gibi gösteren bu tacirlere sakın inanmayın kanmayın.

O sitede bulunan her üye isteyerek veya istemeyerek bu sahtekarların para kazanmasına vesile olmaktadır.
Eğer bu sitede üyeliği olupta bu yazıyı okuyanlarınız var ise nasıl ortamda kimlerle birlikte olduklarını birkez daha gözden geçirsin.

Göz önünde Allah deyip arka planda şarlatanlıkların döndüğü bu siteden uzak durmanızı tavsiye ediyorum.Sorununuz sıkıntınız var isede dine uygun güzel dualarla Allah a yakın olun böyle sahtekarların sitesinde onların insanların maddiyatını ümitlerini zamanını sömürmelerine kandırıp dolandırmalarına kısa para kazanmalarına vesile olmayın.