26 Ağustos 2014 Salı

Garanti Veren Sahtekar Medyumlar

Yok üçgünde yok bir haftada yok iki hafta büyü bozarım sevdiğinizi yada eşinizi geri getiririm bağlarım v.s. konularda garanti veren sahtekar medyumlara asla inanmayınız hepsi yalancı ve dolandırıcıdır.Her geçen gün internette ortamında çoğalıyor bu sahtekarlar.Hiç düşündünüzmü acaba neye istinaden garanti veriyorlar tövbe haşa Allah ile anlaşmalarımı var sözleşmemi yapmışlar

Kul hakkından daha önemlisi Allah dan korkmayan bu sahtekarların hiçbir tanesi ne ilim bilir irfan ne arapça bilirler ne vefk nede muska yazabilirler ne gizli nede havas ilminden anlarlar.

İnternette gördüğünüz yüz medyumdan 97 si sahtekar dolandırıcıdır arada kalan bikaç gerçek medyum varsada sahtekarlar yüzünden onlarında adı kirleniyor zaten.

Çoğu sahtekarlıkları ortaya çıktıkça kılık değiştirip işlerine devam ediyorlar.Eğer sizde dolandırıldıysanız elinizde var olan bilgilerle (isim soyisim-hesap no v.s.) hemen savcılığa başvurunki cezasız kalmasın bunların yaptıkları.

Fırsat buldukça isim isim bu sahtekarları burada deşifre ediyoruz,bir kişiye bile faydamız olsa bu bize yeter,diğer yazılarımızıda mutlaka okuyun ve paranızı zamanınızı ümitlerinizi bu sahtekarlara kaptırmayın.